divendres, 20 d’abril del 2012

Crònica de l'Assemblea SFxI del 16/04/2012


Continuem amb la dinámica d’una assemblea mensual i això ens permet programar les activitats que ens ajuden a fer crèixer la territorial.

Aquesta assemblea ha servit per posar al dia els darrers esdeveniments de l’ANC i sobretot per a concretar la nostra participació a la Festa Major del barri que es celebrarà del 27 d’abril al 6 de maig.

La nostra participació consistirà en organitzar una xerrada-col.loqui el dissabte 28 de maig a 2/4 de 6 al Centre Cívic, i un conta contes i berenar , per la mainada de 4 a 8 anys, el dissabte 5 de maig a les 6 a l’Av. Gaudí/provença. En aquesta reunió es van definir els equips de treball necessaris i el pressupost que hi podem destinar.

Aquests dos actes han estat l’excusa per a programar també dues tandes més de paradeta informativa al carrer els dies 22 i 28 d’abril per tal de fer difusió dels actes, i aprovar el cartell definitiu que esperem animi a més gent a fer-se adherit de l’ANC .

Aixó és tot de moment. Només volem demanar-vos que participeu en la mesura de les vostres possibilitats en la bona marxa de la nostra territorial , i que per …………

LA FESTA MAJOR TREIEU L’ESTELADA AL BALCÓ ¡!!.


Fem possible la Independència

ANC-SFxI
Comissió de Comunicació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada