dimecres, 14 de març del 2012

Crònica de l'Assemblea SFxI del 14/03/2012

-->
Aquesta vegada l’ordre del dia era més llarg de l’habitual atès la necessitat de posar fil a l’agulla per a dinamitzar la pròpia territorial i atendre els requeriments emanats del Secretaritat Nacional Provisional.

Es va comentar l’èxit de l’Assemblea Constituent de l’ANC, pel seu to emotiu i rigorós, que entre d’altres acords va permetre l’aprovació del full de ruta que marcarà l’estratègia 2012-2014.

També es va informar de la convocatòria de eleccions per a escollir el nou Secretariat Nacional i de la normativa electoral a tenir en compte.

Es va ratificar la composició del Secretariat Territorial escollit en la fase constituent, i el nomenament de la Responsable de la Comissió d’Extensió.

Es va aprovar la proposta d’actes amb la què particiaparem a la Festa Major del Barri, i que consistirá en una “xerrada-col.loqui “ sobre les Raons per l’Estat Propi, i un “conta-contes i berenar” per la mainada de 4 a 8 anys. Ambdós actes constaran al Programa de Festa Major que la Coordinadora d’Entitats editarà oportunament.

També es va decidir les dates d’una nova tanda de paradeta informativa. Concretament el 24 de març i el 22 i 28 d’abril als llocs habituals.

En el torn obert de paraules es va informar de les noves quotes de soci de l’ANC que s’aplicaran a partir del proper 1 d’abril, i que pel seu ajustat import, es confía que animaran a molts Simpatizants a fer-se socis.

Es va informar que actualment ja hi ha 27 assemblees sectorials constituïdes, i la més recent és la de “Jubilats per la Independència”, que ha fet una crida oberta a incorporar més adherits.

Fem possible la Independència ¡!

ANC - SFxI
Comissió de Comunicació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada