diumenge, 31 de març del 2013

Com pagar l I.V.A. a Catalunya


Catalunya //// DiuProu és una web, per informar de tots els moviments que hi ha en aquests moments, i dels que en un futur sorgeixin, entorn a la insubmissió i a la desobediència civil en l’àmbit de la societat independentista.

divendres, 29 de març del 2013

Vine a les concentracions

Vine a les concentracions que es facin davant d'ajuntaments, Generalitat o altres organismes. Si ja sabem que a vegades fa mandra aixecar-se del sofà, però desprès ets sents bé.





Vine a les Presentacions o Taules Rodones

Vine a les presentacions i xerrades que organitza l'Assemblea Nacional Catalana i si pot ser aprofita i no vinguis sol, porta un amic o familiar.






I si busques que fer amb la parella i els fills, aquí t'anirem fent propostes.


Escriu al nostre blog

Aquest espai del blog pretén estar obert a les opinions dels usuaris; vol ser una eina perquè puguis escriure sobre qualsevol aspecte de l'actualitat relacionat amb el procés sobiranista encetat. Pots referenciar notícies, comentar-les, recomanar articles, estudis o dades mitjançant enllaços, o simplement pots opinar sobre qualsevol aspecte del procés que vivim.







Comerç amic

Visita la nostra web de comerç amic. Volem que el nostre veïnat els tingui presents, que en valori la proximitat i la professionalitat, perquè un comerç viu i proper, a més d'oferir tracte personal, confiança i productes de qualitat, ajuda a cohesionar la nostra societat, alhora que proporciona als barris serveis tan bàsics com llum, seguretat i neteja; és per això que no en podem prescindir.






Si ets un comerciant del barri i estàs interessat en sumar-te al Comerç amic, posat en contacte amb nosaltres.









Assemblea General Territorial de la Sagrada Familia

Vine a la propera Assemblea General de la Sagrada Família; es fan un cop al trimestre. Encara no hi ha la convocatòria oficial però en principi serà a l'Espai 210 C/Padilla 210, entre València i Aragó i aproximadament a les 19h.

A les últimes assemblees hi ha hagut gran afluència de gent perquè s’hi pot assistir en qualitat de membre de ple dret o simplement com a simpatitzant; també pots convidar a venir a qualsevol persona interessada a conèixer-nos.



El contingut de les darreres assemblees generals en format crònica el pots consultar en aquest enllaç


Cròniques de les assemblees anteriors


Subscriu amics i familiars

Fes que els teus familiars i amics es subscriguin a l'Assemblea Nacional Catalana i si pot ser pagant, millor. Tres o quatre euros al mes de moltes persones ens permetrà fer moltes coses.

Pots fer-ho per internet




O omplint el full d'inscripció





Al barri de la Sagrada Família ja som més de 900 persones inscrites a l'Assemblea Nacional Catalana.






Paradetes

Molts caps de setmana muntem la paradeta informativa al carrer per tal de tenir presència durant el matí del dissabte i el diumenge; mirem d'aprofitar en punts cèntrics del barri la trobada espontània amb els veïns.

Cap a les 10 del matí ja ho tenim tot a punt: una parada amb carpa amb material per a informar i per a vendre.



Membres voluntaris de la Territorial s'hi estan tot el matí o bé a estones. Prèviament hem organitzat torns en funció de la disponibilitat de cadascú.



La gent s'hi apropa amb interessos variats, sovint per preguntar sobre el funcionament de l'Assemblea o simplement per saber què oferim.



A més de vendre productes i objectes amb simbologia independentista mirem que els visitants de la paradeta se'n vagin suficientment informats perquè puguin decidir donar suport a l’Assemblea en qualsevol de les seves modalitats.



Donar-nos a conèixer, contribuir a augmentar la massa social sobiranista o mantenir viu el contacte entre els nostres simpatitzants són alguns dels objectius que persegueix aquesta iniciativa.








Comissions de treball

Els membres inscrits a la Territorial que volen tenir un paper actiu demanen al Secretariat formar part d'alguna de les comissions dissenyades. Tot seguit pots veure quins són els eixos de treball més representatius de cada comissió.

Comissió d'Extensió

- Gestió de paradetes informatives
- Relació amb les entitats i amb els comerços del barri.
- Gestió del banc d'idees de futures activitats.
- Previsió de necessitats de material de difusió i promoció.
   
Comissió de Comunicació

- Edició i tramesa d'informació als nostres associats via correu electrònic, Facebook i Twitter.
- Edició dels cartells de les nostres activitats.
- Gestió del blog a Internet de noticies pròpies.
- Elaboració del discurs per a l’edició de materials propis de difusió interna i externa.
- Gestió d'audiovisuals, vídeos i reportatges fotogràfics.
- Gestió i manteniment de l’arxiu de documentació impresa o gràfica.

Comissió de Producció

- Gestió dels permisos d'ocupació de l’espai
- Gestió dels locals per fer conferències  i reunions.
- Coordinació de  la logística per al muntatge d’actes o carpes informatives.
- Crides i control del voluntariat necessari.
- Transport de materials.

Comissió d'Aprovisionaments

- Gestió de compra de marxandatge.
- Gestió de  la impressió del material de difusió.
- Gestió de les compres del material de campanya.

Comissió de Formació

- Assistència a les sessions de formació convocades per la Comissió Nacional de Formació.
- Captació i formació dels comunicadors de la territorial que hauran de treballar a les paradetes informatives.
- Reforç en l'elaboració del discurs i del debat de la territorial.

Un cop assignat a la comissió desitjada, el coordinador/a en qüestió s'encarregarà de contactar amb tu perquè t'incorporis al grup i puguis, juntament amb la resta de la comissió, tirar endavant tasques concretes.

Si vols posar-te en contacte per sol·licitar formar-ne part o simplement tens algun dubte, prem aquí i en parlem.







divendres, 15 de març del 2013

Crònica de l'Assemblea SFxI del 5 de març de 2013

La reunió va comptar amb l'assistència d'unes quaranta persones, entre adherits i simpatitzants, i durant un parell d'hores es van tractar aspectes relacionats amb aquests blocs informatius de l'ordre del dia: l'Informe del coordinador, les eleccions al Secretariat Territorial, l’ assemblea general de LʼANC del 16 de març, la festa major del barri i els informes de les Comissions.

Les informacions inicials a càrrec del coordinador van ser força esperançadores pels notables resultats d’un any de feina, tant pel que fa al nombre d'adhesions (uns vuit-cents membres), com pel que fa a l’increment de l'activitat i de col·laboració amb d'altres territorials, així com per la millora de la imatge i acceptació del conjunt d'associacions del barri.

Les persones que integren el Secretariat de la Territorial van ser ratificades per continuar als càrrecs per unanimitat durant un any més. La nova etapa pretén caracteritzar-se per un major protagonisme i activisme de les diferents comissions de treball.

Els assistents també van poder tenir informació sobre l'última hora en l'organització per a la realització de l'assemblea general de l'ANC del 16 de març a Girona.

La coordinadora de la comissió que treballa amb les entitats del barri va informar dels actes que la Territorial s'ha compromès a organitzar durant la festa major del barri ( una conferència, una parada pel “dóna la cara per la independència” i una gimcana infantil). També va informar sobre l'organització del sopar popular; del lema “tens dret a decidir” inserit al pregó i de la voluntat de penjar una estelada gegant al xamfrà de la biblioteca.

La reunió va finalitzar amb les diferents intervencions dels coordinadors de les comissions que reflectiren resumidament els avenços aconseguits i també les necessitats que constaten.

Res més, agrair-vos el vostre caliu, i recordeu

Avancem cap a l'estat propi !

ANC-SFxI
Comissió de Comunicació

diumenge, 10 de març del 2013

Convocatoria de I'Assemblea General de I'Assemblea Nacional Catalana (ANC)



Benvolguts/des,
Ens plau convocar-vos a I'Assemblea General (AG) ordinaria de I'Assemblea  Nacional Catalana (ANC) el proper 16 de marc; del 2013 al Pavelló Municipal de Girona-Fontajau  (Av. Josep Tarradellas i Joan, 22-24, Girona) a les 10:00. S'obriran les portes a les 8:30 i fins a les 10:00 us podreu acreditar per accedir al recinte i  poder votar.
Recordeu que per poder participar-hi heu d'estar correctament inscrits a I'AG. El període d'inscripcions es tornara a abrir entre els dies 4 i 8 de març, ambdós inclosos.
L'ordre del dia que propasen des de la Comissió Organitzadora  de I'Assemblea General (COAG) és el següent:
  1. Obertura i benvinguda.
  2. Elecció de la Mesa.
  3. Aprovació, si escau, de l'Informe de gestió del Secretariat Nacional relatiu a l'exercici anterior.
  4. Aprovació, si escau, de l'Informe econòmic corresponent a l'exercici anterior
  5. Aprovació, si escau, del programa, el presupost i les quotes de l'associació per l'exercici següent
  6. Aprovació, si escau, dels textos actualitzats dels Estatuts i el Reglament de Règim Intern.
  7. Aprovació, si escau, dels textos actualitzats del Full de Ruta.
  8. Aprovació, si escau, de la convocatoria  del procés electoral pera l'elecció o renovació deis membres del Secretariat Nacional, prorrogant, en el seu cas, el mandat de l'actual Secretariat fins a la data en qué els nous membres escollits prenguin possessió del seu carrec.
  9. Proposta i Votació de la Comissió d'Acta
  10. Clausura
Per incorporar qualsevol punt de l'ordre del día fora d'aquests s'ha de proposar com a molt tard el dia 6 de març de 2013, signat per un número de socis que 

La relació entre Catalunya i Espanya ha de ser d'igual a igual, sense subordinació - PSC - Joaquim Nadal

Les pensions en un estat propi, desmuntant les pors

dimecres, 6 de març del 2013

La Marató de TV3 un gran èxit de la societat civil

La Marató 2012 va acabar amb un marcador de 10.113.152 €, aquesta fita econòmica permetrà impulsar la recerca oncològica a Catalunya i avançar en l’objectiu que perseguim: fer del càncer una malaltia curable o crònica.

La Marató de TV3 ens recorda una vegada més que la societat civil quan si posa aconsegueix grans coses, demostra una vegada més que els catalans som un poble solidari i que si sumem forces, res és impossible.



dilluns, 4 de març del 2013

CONVOCATÒRIA D'ASSEMBLEA GENERAL de SAGRADA FAMÍLIA per la INDEPENDÈNCIA

El dimarts dia 5 de març a les 7 de la tarda ens reunirem al local de l'ESPAI 210 (C/ Padilla 210) , amb el següent ordre del dia:

1.- Informe del Coordinador.
2.- Eleccions al Secretariat Territorial. Votació de candidats.
3.- Assemblea General del 16 de març. Informació i preliminars.
4.- Festa Major del Barri. Situació dels preparatius.
5.- Informe de les Comissions. Composició i programa de treball.
6.- Torn obert de paraules.

Les assemblees ens ajuden a posar en comú les propostes d'actuació més immediates i a millorar el nostre funcionament, i és per això que té molta importància la teva presència per a poder continuar avançant tots junts cap a l'estat propi.

ANC-SFxI
Comissió de Comunicació