diumenge, 16 d’octubre del 2011

PARTICIPACIÓ EN LA MANIFESTACIÓ DE LA DIADA DE L’11 DE SETEMBRE

Com no podia ser d’altra manera vàrem ser també presents a la manifestació de la Diada junt amb altres Assemblees Territorials .

Us adjuntem unes fotos de la nostra representació:




dissabte, 15 d’octubre del 2011

CONSTITUCIÓ DE L’ASSEMBLEA DE LA SAGRADA FAMÍLIA PER LA INDEPENDÈNCIA – SFxI

El passat 27 de juny es va constituir al nostre Barri l’Assemblea Territorial que participarà en el procés constituent de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) d’acord amb el full de ruta aprovat a la Conferència Nacional per l’Estat propi del 30 d’abril del 2011.

Fa 40 anys va ser l’Assemblea de Catalunya que va impulsar i canalitzar la lluita per la  llibertat, l’amnistia i l’estatut d’autonomia. Ara, després de constatar que el model autonòmic demostra ser incapaç de respondre a les nostres expectatives d’autogovern, necessitem una altra eina que ens permeti anar més enllà i que ens dugui a assolir l’Estat Propi.

Aquesta raó –compartida unàniment per tots els assistents a l’acte- ens la que ens mou a contribuir des del nostre barri a la constitució de l’ANC, com a moviment de base democràtic i transversal, disposat a treballar per a estendre la conscienciació i la mobilització de la població de Catalunya.

En aquest acte es va nomenar el primer Secretariat Local, així com els vocals responsables de les tres comissions inicials de treball (Comunicacions, Econòmica i Extensió).

Fem possible la independència!!!